fredag 18 februari 2011

Världens finaste fisk

Det tycker i alla fall Gabriel att den är, världens i särklass finaste fisk. Ja den där blå tygbiten han apporterar alltså.

När jag köpte den var den en blå fisk med färgglada band på och den var fäst vid ett spö men snöret bet han av och sen släpade han omkring på fisken dagarna i ändå och lekte jägare. Varje dag norpade Lucas fisken och bet bort en bit för att kolla om den verkligen var så speciell och lilla Gabriel satt och såg eländig ut bredvid, han är alldeles för snäll för att våga utmana Lucas.

Nu bor fisken på soptippen och jag fortsätter leta efter en ny i alla djuraffärer jag ser, här går leksakerna åt på löpande band.

Så här ser det ut hemma hos oss varenda kväll, Gabriel kommer släpandes på sina grejer och vill apportera. Ibland har jag en hel hög med rosa elefanter utan huvud och tigrar utan ben öron och svansar bredvid mig i soffan och alla har de en sak gemensamt: Lucas har gjort sönder dem och Gabriel tycker att de är alldeles enastående fantastiska och värdefulla.

"Snälla du kan väl kasta min älskade fisk så jag får hämta den igen?"

4 kommentarer:

 1. Jag tror bestämt att Gabriel var en hund i sitt tidigare liv. :-) / Anne.

  SvaraRadera
 2. Mjau på dig! Fin blogg du har. :) Kolla in denna KATTBLOGGEN och säg vad du tycker om den! Kanske börja följa på bloglovin?

  Det skulle göra denna kissemiss VÄLDIGT glad! :D
  / Blöta nospussar

  SvaraRadera
 3. Måste bara säga att jag saknar uppdatering på mina favorit kat.4 :(

  SvaraRadera
 4. Tack Sofia:)
  Tyvärr är min hälsa inte den bästa nu så jag har inte orkat uppdatera bloggen som jag brukar. Förhoppningsvis blir det bättre snart.

  Jag blev iaf väldigt glad över att du saknar min lilla trio och förhoppningsvis kommer det lite inlägg snart igen. Vi har ju haft både namnsdag och födelsedag här hemma nyligen så det finns att skriva om :)

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K