måndag 17 oktober 2016

Dumma matte!


Sedan min operation har katterna inte fått sova i sovrummet på natten och lilla Issy har fått nog för hon SKA sova hos mig. 

Första veckan var de tysta och lugna och accepterade direkt att jag stängde dörren men nu har Issys tålamod nått sin rand, så fort hon inser att jag ska lägga mig springer hon in i sovrummet och beklagar sig. Härom kvällen försökte hon gömma sig bakom papperskorgen under bordet så jag inte skulle märka att hon var där. 

Egentligen borde jag filmat henne för här sitter hon och klagar på mig medan jag borstar tänderna och gör mig i ordning. 


2 kommentarer:

  1. Ha ha! Vad smart hon är som försökte gömma sig. Undrar vad hon hade gjort om du missat att hon varit där inne. Hade hon smugit sig upp till dig när du hunnit somna tro? / Anne.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon hade definitivt smugit upp i sängen när jag hade släckt men jag undrar om hon är så smart att hon hade förstått att hon skulle vänta så jag hann somna först :)

      Radera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...