tisdag 25 juli 2017

Ny mat och fortfarande ingen kompis

Gabriel har varit hos veterinären idag och vaccinerats. Han ska stå på kortison och antihistamin fortsatt eftersom han reagerat väldigt positivt på medicinen och vi ska boka återbesök om 6 månader för kontroll. 

Kortison blir man tyvärr hungrig av och Gabriel har fortsatt lägga på sig så nu ska han få bantningsfoder. Jag gick ner i källaren och rotade fram våra gamla foderbackar. Jag brukar inte samla saker på lager men de här fanns kvar vilket jag är väldigt glad över för de är verkligen jättebra. 


Det luktar hemskans smarrigt enligt lilla Gabriel...


och det enda felet på maten verkar vara att han tyckte sig få alldeles för lite. Hoppas han fortsätter tycka om maten :)


Jag var och hälsade på en liten kattkompis ikväll och insåg att det var inte kattungen för oss så jag får fortsätta att leta. En sak börjar bli väldigt tydlig, jag vill verkligen ha en liten långnäsa igen.

2 kommentarer:

 1. Vilken tur att han tycker om sin nya mat. :) Kortison, vad har den för funktion? Får den ner svullnader? Man kan väl få kortison vid kraftiga allergiska reaktioner bland annat?
  Jag kommer ihåg när du inte haft din trio så länge så berättade du hur mycket du trivdes med just långnäsor. Att dom var med dig överallt och var så sociala och roliga. Så det är nog "din" ras. / Anne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kortisonet får ner svullnaden så han kan andas genom nosen.

   Ja jag älskar ju klängiga apekatter som har åsikter om allt och inte kan låta bli att tala om vad de tycker och tänker hela tiden. Andra katter är också fina men just långnäsor är verkligen speciella :)

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K