söndag 24 november 2013

Julfotografering

Vad är nu detta? 
Lillan i kläder och hon sitter fint och poserar, hur gick detta till? 

Tröjan köpte jag förra året men eftersom vår jul inte blev rolig förra året hoppade vi över julkorten då, nu har jag en hel arsenal med kläder som ska fotas i år och kors i taket! Lillan ville vara med och även om hon inte riktigt fattar varför hon ska titta in i kameran så vill hon vara i centrum. 

Gabriel är inte riktigt nöjd med detta, han är ju van vid att få det mesta av uppmärksamheten när kameran kommer fram men jag har lovat honom att han ska få sin beskärda del av utrymmet på bloggen han med. 


Jodå, det blev t.o.m. mer än en bild!


Det började med att jag skulle fota Gabriels nya kläder men så ville lillan också vara med och jaga vippan och få godis...


Issy "Ja för man måste ju få vara med när de leker..."


Den där vippan ska ha stryk!


En modig tjej visar var skåpet ska stå!


En liten sneakpeak på det som skulle blivit Gabriels Halloween-outfit om det inte vore för att posten var lite för långsam. Idag har vi tagit fram adventsbelysningen, hängt upp julgardinerna och lagt på juldukar. En hel vecka för tidigt men eftersom jag jobbar adventshelgen och har fullt upp med annat i veckan så tänkte jag att det är lika bra att sätta igång.

Bakgrunden fungerar bra när man försöker få julstämning för årets julkort också, det känns inte lika konstigt att plocka fram Gabriels julrock när det står God Jul på gardinerna i köket.

Nu har jag dessutom fixat en ny header till bloggen men den får vänta ett par dagar till men att göra entré, annars hinner jag tröttna på julen innan den börjat.7 kommentarer:

 1. Nawww , vilken söööt tröja !
  Här hittar matte inte min jul-outfit och lika glad är jag för det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din matte får leta lite bättre för du är ruskigt söt i dina kläder :)

   Radera
 2. Vilka gulliga missar! Som vi har längtat efter nyheter på bloggen! Vi har också börjat med lite adventspynt och idag fyller Tage oriental 7 år så vi ska fira på något trevligt sätt... Champagne och mousse? Kram till Trion!
  Anna o 4 missar+boxer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis till lilla Tage på den stora dagen :) Hoppas det blev godis hela dagen!

   Radera
 3. Men stiliga damen då!! Förstår att Gabriel blir lite avis när hon kliver fram och glänser på det viset :) Men han behöver ju inte oroa sig, så snygg som han är!! Kram på er <3

  SvaraRadera
 4. Finaste Issy, älskar bilderna där du "sätter vippan på plats" ;)

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K