måndag 8 juli 2013

Byggarbetare

Döm om min förvåning när Issy visade vara den klart modigaste av katterna när byggarbetarna stod precis utanför fönstret. Hon är helt fascinerad av gubbarna och smyger fram och stirrar på dem så fort de är i närheten.Gabriel då? Jo när lillan suttit där länge och väl vågade han sig fram han också och han blev nog lite besviken när de inte kom in och lekte med honom.
Det känns skönt att veta att de vande sig så fort även om de inte är överdrivet förtjusta i betongborrandet när det pågår. Tyvärr ska ställningarna upp på andra sidan huset när de är klara här så vi kommer inte ha tillgång till balkongen på hela sommaren.

10 kommentarer:

 1. Klart man är nyfiken - lek och godis kan ju stå på schemat!
  Så synd p+å balkongen - hos oss utnyttjas den i stort sett 24 timmar om dygnet - av katten....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja byggarbetarna är t.o.m. roligare än fåglarna i träden :)

   Skönt att din katt har sin balkong :)

   Radera
 2. Skönt att det gick så bra! Trots allt är det ju spinnande när det händer saker! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jättespännande att smyga på gubbarna hälsar Issy :)

   Radera
 3. Sånt där kan vara väldigt spännande, man bara om man kan få sitta innanför ett skyddande fönster :)
  Så tråkigt med balkongen i sommar :( Ni får komma ut en vända på landet i Bollebygd och gå på grönbete nån dag och kolla in kattrummet på vår loge en stund :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade varit jättehärligt om det inte vore för att Gabriel vrålar i högan sky så fort han ser en transportbur, att köra bil med honom gör mig till ett nervvrak :)

   Radera
  2. Asch, det var ju synd! Klart att man inte ska utsätta stackarn för det då! Men ångrar ni er är ni välkomna :)

   Radera
  3. Tack för inbjudan! Det är jättegulligt av dig :)

   Radera
 4. Ja högröstade orientaliska missar brukar låta en del när det ska åkas bil. Har du testat att spraya feromoner i buren innan du sätter in dem? Tyckte faktiskt att Boris klagade mindre under senaste resan till Småland. De blir lite lugnare av det. Jag tror nog både Gabriel o Izzy är redo för lite äventyr!
  Kram från Anna med 4 missar o en boxer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag har inte använt några medel, det räcker så bra med att vi bor 5 minuter ifrån veterinären och att vi inte behöver åka bil så ofta för lilla Gabriel vrålar verkligen så fort han inser att han måste åka någonstans.

   Felet är naturligtvis inte hans, jag har inte åkt tillräckligt ofta med dem. Mina förra katter var så vana att de aldrig klagade men då hade jag inte bil och åkte spårvagn ofta med dem.

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K