söndag 25 november 2012

Den perfekta presenten till kattägare

Min snälla syster har gett mig den perfekta presenten till kattägare, batteridrivna stearinljus. De är så realistiska att lågan flackar som på riktiga ljus och äntligen kan jag ha lite mysbelysning utan att behöva vakta ljusen som en hök.


Bilden gör dem inte riktigt rättvisa, de ser äkta ut när de är tända. Helt enkelt den perfekta presenten till en kattägare.


8 kommentarer:

 1. Purrfekt present säger min matte !
  Hon fick sånna där små batteridrivna värmeljus förra året , det funkade så där ur hennes synpunkt.
  Ur min synpunkt var dom alldeles purfekta att spela hockey med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Men Kjelle då (fast kul låter det hälsar trion). Hittills har ingen av mina rört ljusen så jag hoppas få ha dem i fred i fortsättningen också.

   Radera
 2. Jättefina! Här har vi bara slutna lyktor annars tänds det bara när matte och husse tittar helat tiden. Men det är ju bra men vill ju gärna ha svansen kvar! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag skulle inte våga ha vanliga ljus utan att skydda dem.

   Radera
 3. Åh, så fina! Vet du var de är köpta? Jag har också ett batteridrivet blockljus, men inte så tjusiga som dina! :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de fina, de är gjorda av stearin. Jag kikade på dem och det står Rusta under :)

   Radera
 4. Ja det var verkligen fina ljus. :-)
  här kan vi ha levande ljus även utan uppsikt men jag vet att det var nära ögat en gång när Pralinen i panik ville sitta i ett fönster, ny i husses lägenhet, tar ett skutt vid den enda tillräckligt öppna platsen att klämma in en rumpa på... och landar rakt på ett värmeljus. Magpälsen var lite svedd men tack vare längden blev det inte mycket mer skada.. stackarn...Luktade riktigt illa..

  Men inga mén här inte. De vet att ljus är farliga. Är så glad att jag har "tråkiga" katter som nöjer sig med att leka med snöre och inte undersöka vad allt är i huset.. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att det inte gick värre.

   Det är väl det som är fördelen med raskatter, man får en ledtråd över hur aktiva de är innan man köper dem. Jag älskar att mina långnäsor ska vara med och undersöka allt men vet samtidigt att många människor hade blivit galna på dem :)

   Radera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K