söndag 6 maj 2012

Snart pluggat klart

För några veckor sedan skrev jag mitt examensarbete ivrigt påhejad av trion, bilderna blev liggandes på datorn men här kommer de. Helt otroligt att det redan gått två år och jag tar examen på onsdag.

Sista bokhögen ska tillbaka till biblioteket och vi har nästan pluggat klart för den här gången.När man pluggar får man bulle och Gabriel hävdar bestämt att han har faktiskt också hjälp till med arbetet.Issy måste sitta i knät annars är det inte rättvist och hon accepterar inte ett nej utan kommer envist tillbaka varje gång jag sätter ner henne.Lillan kör sin Greta Garbo-stil när kameran är framme "Aj wånt to bii alåne."En tjurig Issy "Ok då, en bild kan du få ta matte men då vill jag också ha bulle!"


9 kommentarer:

 1. Klart Gabriel ska ha bulle! Hur tror du det gått om inte han bistått med råd, stöd och uhmmm... Ja bistått, helt enkelt. Och om Gabriel ska ha bulle, måste ju Issy få bulle hon också. Dessutom är hon söt. Men, chokladisen då - vill inte Lucas ha bulle, han också?
  nosgos å gottisar (t ex extra bullar)
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 2. Grattis till examen, både du och kissarna! Bulle till alla!
  Kram, Anna

  SvaraRadera
 3. Gratulerar till examen!! Skönt när man äntligen är färdig. Antar jag att Trion kommer tycka också då mamsen inte kommer hänga lika mycket med näsan i böckerna =)

  SvaraRadera
 4. Tack! Jag funderar på att läsa vidare så vi får se hur det går med pluggandet. Om det inte vore för att livet som student är så fattigt så hade jag velat plugga på heltid men min ekonomi klarar inte det.

  SvaraRadera
 5. Ex-arbeten är sköna att lämna ifrån sig...

  SvaraRadera
 6. Halloj, har helt tappat bort din blogg.
  Hittade den i ett inlägg i min blogg.
  Nu lägger jag till dig som länk om det är ok.
  VAr så trevligt sist vi träffades. :-)
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 7. En Gabriel vill jag ha. :-) Kram

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K