tisdag 9 november 2010

Amerikanskt spö och plastgrunkor

Jag var på kattutställning i helgen och köpte en amerikansk vippa, Issy fullkomligen älskar den och tröttnar aldrig på att försöka få tag på flugan.Issy "Nu fick jag dig allt din fuling!"En halv sekund innan Lucas hoppade.Gabriel med en av hans älskade grunkor. Vi fick dem av Kristina när hon var här och hälsade på och Lucas och Gabriel har lekt med dem varenda dag. På natten brukar Gabriel ta med sig en grunka och sova med i sängen, det finaste man har det vårdar man hälsar han.Trots att killarna har fyra stycken så vill de hela tiden ha precis samma grunka, ofta börjar det med att Gabriel går och hämtar en och så tar Lucas över. Issy är helt ointresserad av grunkorna, aldrig att hon skulle nedlåta sig till att leka med annat än vippor och svansar...

2 kommentarer:

  1. haha.. ja dessa grunkor har jag inte stort förtroende för när det kommer till mina hårbollar.. här ska det vara lååååångt och smalt (snöre) eller helt runt (boll) om det ska gå hem.. :-)
    Men ja den där amerikanska vippan är ovärdelig.. tur att man kan köpa extra "fluga" när ens busisar slaktat den första.. ;-)

    SvaraRadera
  2. Issy har lyckats göra sönder vippan redan, det var ingen vidare kvalitét på den tycker jag.

    SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K