söndag 3 oktober 2010

Sjukgymnastik med Issy

Så har även Issy kommit på vad hon ska bli när hon blir stor, hon ska bli sjukgymnast.

Matte har skadat foten och ska träna hemma, Issy tycket det är jättekul och missar inte ett tillfälle att vara med och visa hur det ska gå till. Sjukgymnasten sa att matte ska skrynkla ihop handduken under foten och sedan släta ut den igen men det är ju helt fel säger Issy, vi ska ha dragkamp och se vem som hinner sno åt sig mest av handduken.


"Precis så matte, ta i lite mer bara!"Lucas tycker också det är intressant men inget han tänker engagera sig i, han har fullt upp med att sköta köket.Fast man hinner ju alltid sno mattes strumpa en liten stund och jaga dammråttorna under mattan."Det är jobbigt att aktivera matte, helt klart något man skulle begära mer mat för... Dags att löneförhandla tror jag allt..."
3 kommentarer:

 1. Issy har klara anlag för jobbet, det syns på långt håll! Klart att dragkamp måste träna upp mattes fot ännu bättre än att bara knyckla ihop handduken. Heja Issy! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Mjauuu så duktigt...
  Här har vi en Frissa (Jippi tuggar gärna av dig håret) En Politiker (Goe jamar bra) & en som funderade på att bli Elektriker (Mynta som tuggat kablar förr))

  /Jam & Kram!!!

  SvaraRadera
 3. Svar från kommentar:
  Får du ett felmeddelande säger du? Hmm va konstigt undra va det kan bero på?

  Ja, det känns verkligen skönt att dom är kastrerade nu och att allt gick bra. Jag var så himla nervös men nu i efterhand så känner jag mig lite som en hönsmamma, men vem gör inte det liksom? :)

  Tack! Ja, det är en väldigt bra kamera och jag är verkligen nöjd :) Men din kamera är väl också bra? Jag tog bilder med min mobil innan jag skaffade denna kameran, även om det var bättre än inget så kände jag mig lite dum när jag skulle ta kort:P

  Kram Emma

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K