måndag 9 maj 2011

Kvällsbus

Lilla fröken Isabella vill väldigt gärna busa innan vi går och lägger oss, det finns ju råttor under täcket och de måste till varje pris hittas och dödas.




Issy "Kom igen då om du vågar!"




När jag inte uppbådar lika mycket entusiasm som hon utan istället ger upp efter en stund och sätter mig för att läsa min bok så måste hon naturligtvis försöka få in mig i leken igen. Kanske finns det en råtta bakom boken?




Lillan ger sig inte utan ska ha tag på råttan bakom boken.




Issy "Men kom igen då matte, du ska ju vara råttan!"




Issy "Bank, bank, bank!"
Hon slår verkligen med tasarna och hoppas på att jag ska börja busa igen.




Liten Lucas är trött och vill sova.

6 kommentarer:

  1. Den där boken såg i allra högsta grad misstänkt ut. Är säker på att det gömde sig en retsam råtta där bakom. Banka på med tassarna! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha! Grymt bra bildserie!! :-D

    Mvh Bella fr Malmö

    SvaraRadera
  3. jAG VET INTE VAD SOM HAR HÄNT MEN BLOGSPOT HAR V NÅGON UNDERLIG ANLEDNING raderat några av inläggen som gjorts här, jag ber om ursäkt för detta och hoppas inget tar illa upp eftersom jag inte kunde påverka detta alls :(

    SvaraRadera
  4. Vackra katter! Superrolig blogg! Ha det bra!! :)

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Vi överlever kära Simzanne! ;-D

    Kram Isabella i Malmö

    SvaraRadera
  6. Gott att höra Bella, jag blev så förvånad när det fattades inlägg och att jag själv inte kunde se vad jag skrev som svar (därav den underliga texten i mitt första svarsinlägg här).

    SvaraRadera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...