fredag 9 juni 2017

Nostäppa och veterinärbesök

Igår åkte vi till vår vanliga veterinär för vaccination men eftersom Gabriel blivit tät i nosen igen efter avslutad antibiotikakur ville hon inte vaccinera honom i nuläget utan rekommenderade mig att kontakta veterinären på Västra först. 


Vi fick åka hem igen i ogjort arbete och lilla Gabriel som avskyr att åka bil och bli undersökt av veterinären tillbringade resten av kvällen med att klänga på mig och pussas.


Vår veterinär på Västra är sjukskriven igen och eftersom den veterinär vi fick prata med istället inte hade träffat Gabriel fick vi åka till Västra ikväll. Två veterinärbesök på två dagar alltså för stackars lilla Gabriel som vrålade hela vägen dit. "Jag vill INTE ÅKA BILEN!!!"


"Hur sjutton ska man kunna ta det lugnt när man är där de ger en sprutor och låser in en i små burar och röntgar skallen på en?!"


Det är tur att man får gömma sig hos matte så man har koll på att hon i alla fall inte är rädd...


och gömmer man sig i hennes tröja så syns man inte! Det är tur att matte har armhålor!


Resultatet blir att Gabriel ska äta en ny kur antibiotika, höjd dos kortison och tyvärr måste vi avvakta med att skaffa en kompis. Som tur är har jag semester snart så jag kan vara hemma lite extra med sällskapssjuka Gabriel.

2 kommentarer:

  1. Jobbigt att nostäppan inte gett med sig. Måtte denna kuren kurera Gabriel. Förstår hans klagan över att behöva åka till veterinären. Inte skoj alls förstås. Krya på dig Gabriel! / Anne.

    SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K