fredag 15 maj 2015

Kramkalas

Ibland tror jag att de kan bara inte bli sötare tillsammans men så gör de något ännu sötare och jag fattar bara inte hur man inte kan vilja ha en egen liten flock med långnäsor.



Gabriel "Eftersom jag inte har fått visa upp mig på nätet på år och dar för att matte är för lat!!! Så poserar jag så här fint för er..."


Issy då, vad gör hon?
Issy "Det finns ju vissa hängmattor som man måste ligga i och liksom känna in sitt revir... Ni fattar va? "


Under renoveringen fick katterna sitta instängda i sovrummet när gubbarna var här och jobbade. Det absolut första Issy gjorde varenda dag när jag kom hem och släppte ut henne var att rusa till sitt älskade klösträd och slänga sig i hängmattan. Hon hann inte ens hälsa på mig först. 

Issy "Det är väl klart att man måste kolla så att inte uschlingarna till hantverkare har tagit ens hängmatta när de gick?! Såna här utomordentligt eminenta hängmattor, de växer minsann inte på träd..." 

2 kommentarer:

  1. Ja tänk! Det hade varit kattastrof!
    /A-L

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag vet inte hur hon hade hanterat om hennes hängmatta försvann, hon brukar vara helt ifrån sig när jag tvättar den :)

      Radera

Agnes

Jag bloggar så sällan men tycker själv att det är roligt att kika in ibland och titta på bilder från förr.  Jag har tänkt flera gånger i hös...