lördag 5 februari 2011

Älskade Devon rexkatter

Idag har jag varit hemma hos Kristina som har uppfödningen S*Älskade och klappat och lekt med hennes vackra katter. Hon har en kull med fyra små 9-veckors yrväder och gosmaskiner som är helt oemotståndliga och det var väldigt frestande att plocka med ett par stycken när jag skulle gå hem.

Först ut Saga, en norsk skogkatt som har en alldeles fantastisk yvig päls och en röd och en svart strumpa på baktassarna.
Alla fyra kattungarna på bushumör.Vackra mamma Fia var lite mer skeptisk till min kamera och mer intresserad av att försöka hinna sno kakor från fikabordet.
"Hmm... Nån gång måste de väl ändå titta åt andra hållet och då ska jag minsann proppa magen full...""Ska vi sova middag tillsammans här inne?"Skare sitter i mattes knä.Fia har hittat matpaketet och gör sitt bästa för att komma åt lite mat.
"På nåt sätt ska det gå."Hela gänget käkar middag.Lilla Rimfrost mitt i leken.
"Stå stilla i fem sekunder och bli fotograferad? Nej det går nog inte om man har så mycket spring i benen som jag har men jag kan ju försöka...""Oj! Jag försökte i alla fall...""Måste springa, springa, springa."Den här lilla tjejen blev snabbt en av mina favoriter, gosig och jättebusig och med världens näpnaste lilla ansikte.Lilla fröken näpen spärrar upp sina enorma ögon, hur söt kan man bli egentligen? Snöängel heter hon och visst passar namnet på en sån liten ängel?Tunga ögonlock och huvudet börjar sjunka ner mot bädden, det är jobbigt att ha besök och underhålla gäster.Lappvante poserar för kameran och visar att hon minsann också är en bedårande liten tjej.Vippor går alltid hem."Nu måste vi faktiskt sova."

5 kommentarer:

 1. Lappvante och Snöängel! ♥

  Mvh
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilka bra bilder du har lyckats ta!

  /Kristina

  SvaraRadera
 3. å sötnosarna... kan inte sluta titta på bilderna, trots att vi var där. ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh! Så fina! Rimfrost var lite extra charmig på bilderna. Han ser ut att vara full av bus. / Anne.

  SvaraRadera
 5. Vilka poetiska namn! Och Rimfrost tycker jag var särskilt bedårande...

  SvaraRadera

Glad påsk önskar småtrollen och jag!

K