fredag 28 februari 2020

Greta idag

Fröken fullt ös medvetslös ville absolut inte sitta stilla hon heller och hon hälsar att det där med bra ljus är överskattat och att då tittar smarta katter bort. 

Sigvard idag

Mitt busiga lilla lejon ville knappt sitta still framför kameran idag. lördag 15 februari 2020

Älskade småtroll

Kors i taket, ännu en update från oss i år. Skämt åsido, numera finns vi mest på Facebook och instagram men jag hoppas hitta tillbaka till bloggen igen när jag köpt min nya kamera. Det blir så mycket roligare att blogga när man kan ta bra bilder.

Jag har lekt med nya kameran igen och försöker lära mig använda mer än bara automatiska inställningar och tycker det är jättekul men också svårt. 


Hade skärpan hamnat rätt här hade det nog blivit min favoritbild. Vi får fortsätta öva på den här när solen kommer fram.


Min lilla babblare är en farlig jägare!


Söt som socker och väldigt kramgo.


lördag 25 januari 2020

En liten update

 Jag har fått chansen att testa en ny, betydligt bättre kamera än jag brukar använda och här är resultatet av första försöket.

Småtrollen är väldigt samspelta och tillbringar större delen av dygnet med att ömsom busa, ömsom ligga tätt ihop och sova tillsammans.

 Ibland ser jag nästan inte skillnad på dem i farten, på den första bilden är det Greta som klöser och bilder efter Sigvard men jag måste erkänna att jag var tvungen att kolla två gånger för att vara säker.En favorit i slagsmålen, att sätta sina långa ben på den andra så denne inte når att smocka en i ansiktet.


Ibland måste man ha koll på grannarna genom fönstret.
torsdag 21 november 2019

Sigvard har blivit stora killen

Jo då, Sigvard har allt blivit stor han också, en stor mjukis som tycker om att ligga i mattes knä och följer mig i hälarna som en liten hund. 


Finaste lilla kanelbullen!


Pälsen är inte lika lång som Gretas men det kommer kanske, sidenmjuk är den iaf och tät och go.


Det är väldigt mycket bus i Sigvard och tur är väl det för Greta är sjövild mellan varven, de har verkligen fantastiskt roligt ihop.


Game on!


Mer bus! 

 
Buuuus!


Det här är kärlek!


måndag 14 oktober 2019

Fototävling

Vi är med i en fototävling till Halloween och lägger upp bilderna här så att vi kan länka dem till tävlingen.


Greta idag

Fröken fullt ös medvetslös ville absolut inte sitta stilla hon heller och hon hälsar att det där med bra ljus är överskattat och att då tit...